Húsdiszkont

KMS minősítésű húsok a saját vágóüzemünkből

A Hajdúhús 2000 Kft. által üzemeltetett HÚSDISZKONT 2012-ben nyitotta meg kapuit

Naponta garantáltan friss hússal és saját gyártású húskészítmények széles választékával várjuk vásárlóinkat Szakképzett eladóink készséggel segítik Önt a választásban. Szeretjük a hagyományokat és büszkék vagyunk arra, hogy termékeink évek óta tradicionális recept alapján, hagyományos eljárással készülnek kifogástalan alapanyagból. Törekszünk arra, hogy a táplálékallergiában szenvedők is egyre több termékünket be tudják illeszteni étrendjükbe.

Tekintse meg kínálatunkat
Minőségi termékek megfizethető áron

...Minőség mindenek felett

Innovatív, előremutató termékfejlesztésünk eredménye, hogy 2017 óta az őshonos magyar mangalicából is készítünk kiváló ízvilágú, külföldön is kedvelt mangalica termékeket. Az előállítás során az élelmiszerbiztonsági, termékminőségi, nyomon-követhetőségi, higiéniai és termeléstechnológiai feltételeket szigorúan ellenőrzik, így méltán kijelenthetjük, hogy a Hajdúhús 2000 Kft. a megbízható, kiváló magyar minőség képviselője.

Látogasson el hozzánk
Minden héten ÚJ AKCIÓVAL várjuk!

Várjuk Önt is...

Keddtől péntekig, valamint szombaton, a Diószegi út 7. szám alatti üzletünkben! A húsáruk és húskészítmények mellett üzletünkben megtalálja a friss pékárukat, tejtermékeket, mirelit termékeket, üdítőket és fűszereket is!

Várjuk hívását az alábbi telefonszámokon:
(+36) 52 541 108 vagy (+36) 30 997 6260

Nyitva tartás:
Kedd - Péntek 5:00 - 17:00
Szombat 5:00 - 13:00
Vasárnap - Hétfő ZÁRVA

Üzletünkben fizethet készpénzzel, bankkártyával, étkezési-, ajándék Erzsébet utalvánnyal és Erzsébet plusz kártyával is!


IMG-OUR